Patru restaurante şi două magazine alimentare din staţiuni de pe litoral au fost amendate sâmbătă cu 12.000 de lei de către inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care fac parte din "Comandamentul Sezon Estival 2017". De asemenea, au fost retrase de la vânzare şi produse alimentare care erau alterate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) spune că inspectorii sanitari veterinari care activează în Comandamentul Sezon Estival 2017 au făcut sâmbătă noi controale în magazine alimentare, terase şi restaurante din Mamaia Nord, Mamaia Centru, Costineşti şi Mangalia.

În urma verificărilor, au fost descoperite mai multe probleme legate de depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, nerespectarea condiţiilor de igienă la vânzarea alimentelor, etichetarea necorespunzătoare şi nerespectarea normelor de igienă în spaţiile în care erau depozitate şi comercializate alimentele. 

Astfel, au fost amendate cu 12.000 de lei patru restaurante şi două magazine alimentare. De asemenea, au fost retrase de la comercializare patru kilograme de produse alimentare alterate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.