Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au urmărit în trafic un om, i-au acroşat maşina în trafic, apoi l-au lovit cu cuţitele, cu pumnii şi cu picioarele, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând de joi, a inculpaţilor Petre-Orlando Ţuţu, Valentin-Gabriel Cociu, George Chelu-Prodescu şi Viorel Ţuţu.

Cei patru sunt acuzaţi că l-au urmărit pe un bărbat, i-au acroşat maşina în trafic, apoi l-au lovit cu cuţitele, cu pumnii şi cu picioarele.

Atacul s-ar fi petrecut, potrivit procurorilor, pe 20 iulie, în jurul orei 19.15, pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti, în apropierea intersecţiei cu Bulevardul Chişinău.

Anchetatorii susţin că, pe fondul unui conflict pe care l-au avut cu victima în luna iunie a anului trecut, cei patru l-au urmărit pe bărbat, iar, la un moment dat, au acroşat din spate autoturismul condus de acesta, împiedicându-i deplasarea, în contextul unui trafic rutier intens.

Ulterior, trei dintre atacatori au alergat după bărbat şi l-au prins în dreptul imobilului cu numărul 245 de pe Şoseaua Pantelimon, unde l-au lovit  cu cuţitele, cu mânerele cuţitelor, cu pumnii şi cu picioarele, cu intenţia de a-i suprima viaţa, provocându-i multiple leziuni traumatice la nivelul capului şi al toracelui, inclusiv leziuni defensive la nivelul membrelor superioare, precizează procurorii.

Atacatorii au plecat apoi de la locul faptei cu ajutorul lui Viorel Ţuţu, care îi aştepta în maşină, în apropiere.

Inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în cursul zilei de vineri urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.