Câteva sute de oameni protestează joi seară, în Piaţa Victoriei, faţă de modificările aduse Codurilor penale, ei strigând "Justiţie, nu corupţie", "PSD, ciuma roşie". La Începutul manifestaţiei au existat incidente cu jandarmii, după ce oamenii au pătruns pe carosabil şi au blocat o trecere de pietoni, traversând în mod repetat. La această oră, circulaţia este oprită pe breteaua care face legătura între bulevardul Kiseleff şi bulevardul Nicolae Titulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La această oră, în Piaţa Victoriei sunt câteva sute de persoane.

Oamenii scandează "Nu scăpaţi", "Justiţie, nu corupţie", "Demisia!", "PSD, ciuma roşie", "Hoţii".

Timp aproximativ o oră, mare parte din manifestanţi s-au aflat pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa.

Oamenii au pătruns pe carosabil şi au blocat o trecere de pietoni, traversând strada în mod repetat. Au existat îmbrânceli cu jandarmii, mobilizaţi din nou în număr mare, care au încercat să îi oprească pe manifestanţi să blocheze drumul.

FOTO - Inquam Photos / Liviu Florin Albei
FOTO - Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Ei au adus un banner de mari dimensiuni cu mesajul "Depolitizarea CCR", pe care jandarmii au încercat să îl ia.

FOTO - Inquam Photos / Liviu Florin Albei
FOTO - Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Câteva mii de oameni au protestat miercuri seară în Piaţa Victoriei, unde au strigat "Nu scăpaţi", "Hoţii", "Justiţie, nu corupţie".  

În timpul manifestaţiei, au existat incidente cu jandarmii. jandarmeria Bucureşti a transmis că patru manifestanţi au fost duşi la Poliţie după ce au forţat dispozitivul de jandarmi şi au aruncat cu diverse obiecte către ei. Instituţia a precizat că doi jandarmi au făst răniţi în urma incidentelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.