Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat, după decesului canoistului Ivan Patzaichin, şi a precizat că acesta a fost un mare sportiv, dar mai ales un mare caracter. „Modest, la locul lui, fără să ceară nimic pentru sine, ajutând sportivi mai tineri, ajutând oamenii din Deltă, promovând sportul, promovând bunul simţ”, a mai afirmat edilul general despre Patzaichin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ivan Patzaichin a fost un mare sportiv, dar mai ales un mare caracter. Modest, la locul lui, fără să ceară nimic pentru sine, ajutând sportivi mai tineri, ajutând oamenii din Deltă, promovând sportul, promovând bunul simţ. Într-o perioadă a confuziei de valori, România pierde astăzi un reper. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook. 

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.