Niciunul dintre elevii de la Şcoala Rareş Vodă din Ploieşti unde vineri după-amiază au intervenit mai multe ambulanţe, după ce 11 copii au acuzat dureri de cap, ameţeli şi stări de greaţă, nu a fost transportat la spital, echipajele medicale retrăgându-se de la faţa locului. Specialiştii firmei de distribuţie a gazelor susţin că în zona şcolii nu s-au produs scăpări de gaze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi ale SMURD Prahova s-au retras, după ce au evaluat 11 elevi - şase băieţi şi cinci fete cu vârste de 11 şi 12 ani - care au acuzat stări de rău în timp ce se aflau la cursuri, la Şcoala Rareş Vodă. Toţi cei 11 copii au fost evaluai medical, iar niciunul dintre

ei nu a avut nevoie de spitalizare sau de investigaţi suplimentare, au declarat reprezentanţii SAJ Prahova. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la faţa locului au fost chemate echipe de intervenţie ale operatorului care asigură furnizarea de gaze naturale în municipiul Ploieşti, iar în urma măsurătorilor acestea au constatat că în zonă nu se produc scăpări de gaze. 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.