Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus, luni, la Comandamentul de iarnă organizat la Primăria Capitalei, că în acest sector "situaţia nu este roz", dar că autorităţile încearcă să treacă cu bine peste această iarnă. El a criticat firma de salubrizare, spunând că aceasta trebuie să îşi respecte contractul pe care îl are cu primăria şi să îşi facă treaba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Negoiţă a spus, la Comandamentul de iarnă, că salubrizarea în acest sector este "din ce în ce mai rău".

"La Sectorul 3, lucrurile nu sunt atât de bune pe cât ne-am dori. (...) Salubritatea e din ce în ce mai rău în Sectorul 3. I-am chemat la discuţii pe directori şi nu numai. Astăzi de dimineaţă am schimbat directori de direcţie, şefi de serviciu şi tot serviciul care se ocupă de chestiunea asta. Iarna trecută, am avut probleme cu deszăpezirea. Primăria Generală i-a amendat, dacă nu mă înşel de mai multe ori. Suntem în analiză, iar dacă şi iarna asta lucrurile vor merge la fel de rău, să vedem în ce măsură putem să intrăm şi să suplimentăm utilajele, să suplimentăm operaţiunile, să vedem în ce măsură ne permite legea. (...) Suntem preocupaţi şi sperăm ca societatea care are contract cu Primăria să-şi respecte contractul şi să-şi facă treaba pentru care a fost angajată. Situaţia nu este roz, dar încercăm să trecem cu bine peste această iarnă", a afirmat Negoiţă.

Salubrizarea ]n sectorul 3 este asigurat[ de firma Rosal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.