Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că va fi întocmită o procedură de aplicare a reglementărilor în domeniul salarizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut aceste declaraţii la cursul de perfecţionare cu tema "Noutăţi în domeniul salarizării şi acordarea sporurilor în sistemul sanitar. Aprobarea şi modificarea structurilor unităţilor sanitare", la care au luat parte peste 175 de manageri de spital şi directori de resurse umane şi salarizare, unde a prezentat reglementările din domeniul salarizării în sistemul de sănătate care se aplică începând cu 1 mai 2018.

"După intrarea în vigoare a reglementărilor ce fac obiectul unei ordonanţe de urgenţă care va fi supusă aprobării în şedinţa de guvern de mâine, se creează cadrul legal necesar pentru că niciun angajat din sistemul sanitar să nu obţină venituri sub nivelul celor aferente lunii februarie 2018. Însă, pentru că acest lucru să se întâmple, managerii unităţilor sanitare trebuie să aplice în literă legii toate aceste prevederi. Va fi întocmită o procedura de aplicare a reglementărilor în domeniul salarizării", a declarat Sorina Pintea, în timpul întâlnirii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.