Mai multe curse aeriene au fost amânate pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fenomenul meteorologic de ploaie îngheţată a împiedicat decolarea avioanelor de pe aeroportul Henri Coandă, au declarat duminică, pentru News.ro, reprezentanţi ai CNAB.

Două curse Wizz Air, care trebuiau să decoleze spre Londra (la ora 11.30) şi Bari (la ora 12.20), au fost anulate.

Au fost amânate o cursă Tarom, care trebuia să decoleze spre Iaşi la ora 10.20, o cursă Aeroflot, care trebuia să decoleze spre Moscova la ora 12.30, o cursă Ryanair, care ar fi trebuit să decoleze spre Timişoara la ora 12.30, o cursă Blue Air, care ar fi trebuit să decoleze spre Oradea la 12.30.

Totodată, au mai fost amânate şi o cursă Lufthansa, care ar fi trebuit să decoleze spre Munchen la 13.00, o cursă KLM, care ar fi trebuit să plece spre Amsterdam la ora 13.50, o cursă Air France, care trebuia să decoleze spre Paris la ora 14.50, o cursă LOT, care trebuia să plece spre Varşovia la ora 14.55.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.