Ferestrele locuinţelor din Timişoara şi instituţii publice au fost luminate, miercuri seară, cu lanterne, în semn de preţuire faţă de personalul medical şi angajaţi din Ministerul de Interne care luptă cu coronavirusul. Poliţişti, pompieriişi jandarmii au mers în faţa Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, unde au pornit girofarurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La iniţiativa Asociaţiei Timişoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, în cadrul acţiunii ”Luminează oraşul prin tine”, la ferestrele locuinţelor din oraş sau la instituţiile publice au luminat lanternele. Campania s-a dorit a fi un semn de speranţă şi curaj.
 
 
Poliţişti, pompieri şi jandarmi au mers, miercuri seara, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, principalul spital din Timişoara unde sunt internate cazurile de coronavirus. Porţile unităţii medicale au fost luminate cu girofarurile autospecialelor de intervenţie în semn de respect pentru munca celor din spatele porţilor. Cu toţii au aplaudat cadrele medicale şi le-au transmis mesaje de încurajare.
 
 
La Spitalul Judeţean din Timişoara, angajaţii au ieşit pe platoul heliportului de la Unitatea de Primiri Urgenţe unde au format o inimă din lanternele telefoanelor mobile.
 
”Prin aceastăacţiune arătăm lumii că lumina vine de la Timişoara şi noi stăm acasă. Doar aşa, totul va fi bine!”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2021.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.