Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor de la meciul de fotbal de joi seară, de pe Arena Naţională dintre FCSB şi Hajduk Split, să ajungă din timp la stadion, să nu se implice în incidente, să se delimiteze de violenţele care ar putea izbucni şi să nu afişeze inscripţii care incită la ură de orice fel şi discriminare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria aminteşte că accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin intrările dinspre Bd. Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din Bd. Pierre de Coubertin este destinată suporterilor echipei Hajduk Split. Accesul se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete sau invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia, forţele de ordine recomandă spectatorilor să ajungă din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea, reprezentanţii instuţiei amintesc că suporterilor le este interzisă deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice şi este interzis accesul pe stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, obiecte ascuţite, cuţite, pumnale, precum este interzisă şi afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Meciul de fotbal dintre FCSB şi Hajduk se va desfăşura joi seară de la 21.30, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.