Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că vineri după-amiază se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Valea Prahovei, precum şi în staţiunile de pe litoral, pe DN 39, iar pe autostrăzile Bucureşti-Piteşti şi Bucureşti-Constanţa nu sunt probleme de fluenţă, valorile de trafic menţinându-se în condiţii normale. Deasemenea, nu sunt înregistrate valori ridicate nici pe celelalte artere de la intrarea în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni pe sensul de mers către capitală, precum şi în Comarnic şi Buşteni, pe sensul către munte. Totodată, valori ridicate de trafic sunt şi în staţiunile de pe litoral, pe DN 39, între Eforie Nord şi Eforie Sud, precum şi în Mangalia, la sensul giratoriu.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti-Constanţa nu sunt momentan probleme de fluenţă, valorile de trafic menţinându-se în condiţii normale. Deşi se mai aglomerează uneori pe anumite porţiuni, nu se formează coloane lungi de autovehicule, iar traficul se fluidizează în scurt timp.

Deasemenea, nu sunt înregistrate valori ridicate nici pe celelalte artere de la intrarea în Bucureşti, mai spune sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.