În toate judeţele ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 40-50 l/mp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie intră în vigoare de sâmbătă, de la ora 11:00, şi este valabilă până luni la ora 23:00.

Sâmbătă va ploua mai ales în jumătatea vestică a teritoriului şi în zonele de munte, iar începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, mai ales în regiunile sudice, centrale şi ulterior în cele estice. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi însoţite de descărcări electrice şi izolat de grindină.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, precipitaţiile prognozate pot antrena spre sol particule de praf saharian, dar în concentraţii reduse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.