Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă că a fost repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS, astfel că datele de interes operativ pot fi consultate şi, de asemenea, se pot face menţiuni în baza de date, însă cetăţenii nu pot obţine certificate de cazier judiciar. Pe durata defecţiunii se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând să fie eliberate după rezolvarea avariei, precizează IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuaţii de tensiune care a afectat serverele, astfel că din cursul dimineţii nu poate fi eliberat cazierul judiciar. 

"Până la acest moment, colegii noştri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS, aşadar datele de interes operativ pot fi consultate şi, de asemenea, se pot face menţiuni în baza de date. O echipă de specialişti lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Până la remedierea situaţiei, cetăţenii nu pot obţine certificate de cazier judiciar, însă, pe durata defecţiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei", a anunţat Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.