Circulaţia feroviară pe magistrala 400, între Tuşnad Sat şi Băile Tuşnad, în judeţul Harghita, oprită din nou sâmbătă după-amiază, din cauza unor copaci care au căzut pe calea ferată, cel puţin un tren fiind staţionat, a fost reluată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Centrul Infotrafic anunţă că traficul feroviar pe magistrala 400, în zona Tuşnad din judeţul Hargita a fost reluat sâmbătă după-amiază, după aproximativ o oră de când a fost oprit.
 
Câţiva copaci căzuseră pe calea ferată dintre staţiile Tuşnad şi Tuşnad Sat şi blocau şinele.
 
Potrivit reprezentanţilor CFR, trenul InterRegio Iaşi - Braşov a staţionat aproximativ două ore şi jumătate în gara din Tuşnad Sat.
 
Joi şi vineri, traficul feroviar a fost oprit de mai multe ori în zona Tuşnad, din cauza copacilor acoperiţi de chiciură care au blocat şinele sau au căzut peste firele de tensiune. Circulaţia mai multor trenuri a fost afectată, acestea fiind nevoite să oprească în gări, printre garniturile care au înregistrat întârzieri fiind şi una internaţională, Braşov - Budapesta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.