Purtarea măştii este obligatorie începând de luni în perimetrul unităţilor de învăţământ şi pe o rază de 100 metri în jurul acestora, potrivit deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Galaţi, de luni, 5 octombrie 2020, purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în perimetrul unităţilor de învăţământ şi pe o rază de 100 metri în jurul acestora, potrivit unei decizii adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Decizia ca masca să devină obligatorie şi în jurul unităţilor de învăţământ a fost luată din cauza creşterii cazurilor de COVID 19, din ultimele săptămâni, în unităţile de învăţământ din judeţ.

Potrivit ultimei raportări, judeţul Galaţi a ajuns să numere, de la debutul pandemiei, 4341 de bolnavi de coronavirus, dintre care 3598 s-au vindecat iar 181 au decedat.

În acest moment, în Galaţi, sunt ocupate 7 paturi în secţia de Terapie Intensivă, cu bolnavi în stare critică. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.