Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă, despre accidentul în care un autobuz STB a ajuns în Dâmboviţa, că a fost închiriată o macara de mare tonaj pentru a scoate vehiculul din râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare şi am închiriat prin Compania Municipală de Consolidări de la unul dintre constructorii cu care colaborăm pe proiectele din Capitală”, a precizat Firea.

Primarul Capitalei a spus că toate autobuzele STB au asigurare.

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), marca Otokar, a ajuns, sâmbătă dimineaţa, în râul Dâmboviţa în zona podului de la Eroilor, în urma unui accident cu un autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. În urma accidentului o femeie a fost rănită uşor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.