Circulaţia pe două drumuri naţionale din Teleorman a fost oprită din cauza viscolului, iar porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din cauza viscolului şi pentru a permite utilajelor de  deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, au fost închise în judeţul Teleorman DN51 Zimnicea – Turnu Măgurele şi DN51A Zimnicea – Alexandria", anunţă Poliţia luni dimineaţă, precizând că că nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.

De asemenea, în judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urecheşti - Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urecheşti (km 0) şi satul Conţeşti (km 5 + 500), din cauza ninsorii şi a viscolului, varianta ocolitoare fiind cea prin comuna Urecheşti - DN11A - Adjud - DN2 - comuna Sascut.

"Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum", recomandă poliţiştii.

Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.