Conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi-a exprimat, vineri, regretul cu privire la încetarea din viaţă procurorului Tamaş Schiffbeck,” un bun coleg şi un profesionist desăvârşit”.”Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, a transmis DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea şi personalul din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, a domnului procuror Tamaş Schiffbeck, un bun coleg şi un profesionist desăvârşit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, au transmis, vineri, reprezentanţii DNA.

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck  s-a aruncat, vineri dimineaţă, de la etajul şase al clădirii unde îşi are sediul Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara, aflată în zona centrală a oraşului.

Se pare că acesta s-a aruncat chiar de pe fereastra biroului său.

Deocamdată nu se ştie ce l-a împins la acest gest. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. A fost şeful DNA Timişoara timp de mai mulţi ani, până în 2015.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.