Decesul celor trei pacienţi din unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul ”Victor Babeş” din Bucureşti este anchetat de poliţişti şi procurori. Trupurile celor trei pacienţi vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală. Surse apropiate anchetei au declarat pentru News,ro că se fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă, marţi urmând să fie audiaţi medici şi asistente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că pentur moment se fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă.

Conform aceloraşi surse, în prezent se fac cercetări la faţa locului, TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş urmând să fie sigilat.

În această seară ar putea fi audiaţi reprezentanţii fiermei care a furnizat ventilatoarele, iar marţi personalul medical.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, sub coordonarea unităţii de parchet competente teritorial, a declanşat cercetări cu privire la decesul a trei persoane, pacienţi,  în cadrul unei unităţi spitaliceşti din sectorul 3”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

”Trupurile neînsufleţite urmează a fi ridicate şi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

Trei pacienţi au murit, luni seară, după o defecţiune la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. Cinci pacienţi au fost transferaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.