Pe 29 mai a avut loc la Caro Hotel, în Bucureşti, OK! VIP Kids Picnic, o petrecere pentru copii organizată de OK! Magazine în colaborare cu regia de vânzări publicitate eAD Interactive şi unde sponsorul principal a fost Opel România. Anul acesta, eroul zilei a fost un Opel Grandland X care s-a lăsat colorat de zecile de copii prezenţi la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grandland X este un partener minunat pentru viaţa de familie, iar Opel un brand auto care nu pierde nicio ocazie să fie în mijlocul copiilor, să se distreze împreună şi să-i înveţe prin joacă regulile unei călătorii pline de voie bună. Copiii sunt viitorul, iar Opel priveşte cu mare încredere către viitor. 

La picnic au participat o serie de vedete împreună cu familiile lor, iar atmosfera a fost animată de Fetiţa Zurli, care i-a învăţat pe copii să deseneze, să cânte, să danseze, dar le-a amintit şi despre importanţa siguranţei rutiere. Mai multe poze de la eveniment pot fi găsite în albumul Facebook dedicat.

Evenimentul a fost punctul culminant al unui proiect special desfăşurat pe www.okmagazine.ro/ziua-copilului  care a combinat cu succes interacţiunea dintre mediul online şi offline:

  • Un concurs de desen dedicat copiilor, unde talentul lor la desen a fost aplaudat la „scenă deschisă”, sutele de desene înscrise în concurs fiind expuse pe o reţea de ecrane digitale gigant din centrul Bucureştiului, de peste 3,000 de mp.

 

  • Un miniserial amuzant despre „siguranţă şi distracţie în trafic”, dedicat copiilor, care o are ca protagonistă pe Fetiţa Zurli. Filmuleţele pot fi vizualizate aici.

 

Mai multe detalii despre Opel Grandland X poţi vedea aici.

eAD este cea mai dinamică regie de publicitate din România şi deţinătorul drepturilor mass-media, inclusiv TV, pentru Liga Profesionistă de Fotbal, având o echipă de profesionişti conduşi de dorinţa de a combina cele mai noi tehnologii online & outdoor cu noile tendinţe de conţinut.

Pe lângă rezultatele site-urilor din portofoliu de aproape 20 de milioane de vizitatori unici pe lună şi aproape 90 de milioane de afişări pe lună, eAD se mândreşte cu o divizie de dezvoltare (websites, mobile & games) şi cu o echipă de creative marketing gata să genereze şi să implementeze rapid proiecte dintre cele mai îndrăzneţe.

Mai multe detalii despre oferta eAD Interactive sunt disponibile pe www.ead.ro

Revista OK! este cea mai vândută revistă de celebrităţi din lume, fiind o licenţă cu peste 30 mil. cititori în fiecare lună. În România, este lider de piaţă, fiind cea mai vândută revistă glossy, cu peste 9.000 ex/ vândute o dată la două săptămâni şi peste 30.000 cititori/ ediţie, dintr-un tiraj de peste 15.000 exemplare. www.okmagazine.ro are o medie de 3 mil. afişări/lună şi peste 650.000 unici. Revista OK! este singura revistă glossy cu peste 30% public masculin printre cititori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.