Vremea va fi schimbătoare pe parcursul zilei de sâmbătă, cu temperaturi maxime cuprinse între 13 şi 19 grade în majoritatea zonelor ţării, urmând ca în noaptea de Înviere cerul să fie senin şi temperaturile să nu coboare mai mult de 10 grade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sudul ţării, inclusiv în Capitală, vremea va fi caldă, cu înnorări pe parcursul zilei şi temperaturi cuprinse între 13 şi 19 grade. La noapte, norii se risipesc, temperatura maximă ajungând la 11 grade.

În sud-vestul ţării, atmosfera va fi mai închisă, cu ploi anunţate la amiază. Maximele vor fi cuprinse între 11 şi 17 grade, cu 12 grade în noaptea de Înviere.

În zona Moldovei, vremea va fi caldă, cu înnorări accentuate în jumătatea nordică a regiunii. Temperaturile maxime vor fi cuprionse sâmbătă, între 13 şi 19 grade, cu 12 grade anunţate la Iaşi în noaptea de Înviere.

În nordul Transilvaniei şi în Maramures, vremea va fi schimbătoare spre mohorată. Va ploua mai ales în judeţul Cluj-Napoca, unde temperaturile vor fi cuprinse între 9 şi 13 grade. La noapte, cerul va fi senin.

Şi în vestul ţării vremea va fi schimbătoare, temperaturile variind între 10 şi 17 grade, în timp ce la munte, cerul va fi noros, fiind anunţate ploi locale. Maximele nu vor depăşi  10-13 grade.

Duminică, în prima zi de Paşte vremea va fi caldă, cu mai mult soare. Pot apărea ploi de scurtă durată în zonele de deal şi de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 22 de grade.

În Capitală, cerul va fi senin, maxima fiind de 22 de grade la amiază.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.