Primăria Mircea Vodă a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu Constanţa cu 100.000 de lei pentru că nu a eliberat un teren de deşeuri aşa cum se angajase în urmă cu două luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Mediu Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că Primăria Mircea Vodă 
a fost amendată cu 100.000 lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite la controlul anterior, realizat în data de 31 august.  
 
“La acea dată, au fost identificate trei zone cu depozitări ilegale de deşeuri, fiind stabilite măsuri de salubrizare a terenurilor. Până la data controlului din 15 noiembrie 2022 au fost igienizate parţial doar două amplasamente constatându-se că pe terenul din localitatea Satu Nou au fost depozitate alte deşeuri de către firma de construcţii care realizează lucrări în comună”, a transmis Primăria Mircea Vodă.
 
Sursa citată a menţionat că pe lângă amenda dată Primăriei a fost aplicată şi o sancţiune tot de 100.000 de lei pentru firma care face lucrările în comună.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.