Conducerea Institutului de Boli Cardovasculare Timişoara a reacţionat în urma percheziţiilor pe care Direcţia Generală Anticorupţie le face, luni, la cabinetul medicului Marian Gaşpar care a fost prins în flagrant primind suma de 1.000 de euro mită de la un pacient. Reprezentanţii unităţi medicale se pronunţă ferm împotriva oricărei forme de infracţiune sau corupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Institutului de Boli Cardovasculare Timişoara transmit, într-un comunicat de presă, de luni, că percheziţia la unitatea medicală a avut ca obiect identificarea mijloacelor materiale ce fac obiectul infracţiunii de luare de mită.
 
”Astăzi 26 septembrie 2022, în baza unui mandat emis de Secţia penală a Tribunalului Timiş către Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, am fost informaţi despre începerea percheziţiei biroului domnului profesor universitar doctor Marinică Gaşpar şef secţie chirurgie cardiovasculară, aflat in incinta Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara (IBCV). Percheziţia a avut ca obiect identificarea mijloacelor materiale ce fac obiectul infracţiunii de luare de mită”, se arată în comunicat.
 
Conducerea Institutului s-a pronunţat ferm împotriva corupţiei.
 
”Conducerea IBCV Timişoara se pronunţă ferm împotriva oricărei forme de infracţiune sau corupţie şi susţine permanent şi necondiţionat orice demers al instituţiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalităţi , nereguli referitoare la activitatea instituţiei. De asemenea suntem deschişi oricăror solicitări adresate nouă din partea instituţiilor statului român pentru identificarea şi combaterea oricarei forme de acţiuni ilegale. IBCV Timişoara îşi va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetăţenilor şi de a se dedica pemanent salvării vieţii pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare, aşa cum face de aproape 30 de ani”, precizează sursa citată.
 
Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, este cercetat pentru luare de mită. Medicul ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro, biroul său fiind percheziţionat în cursul zilei de luni de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul ofiţerilor D.G.A. Bucureşti şi cei ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.