Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a încetat din viaţă, marţi. Nadia Comăneci şi-a exprimat tristeţea după decesul comentatorului sportiv Cristian Ţopesc, căruia i-a mulţumit pentru "momentele minunate". Trupul marelui om de televiziune Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Klaus Iohannis, despre Cristian Ţopescu: Vocea sa inconfundabilă, care a emoţionat o ţară întreagă, ne-a făcut pe toţi să simţim că suntem părtaşi la performanţele sportivilor noştri
CITEȘTE ȘI BIOGRAFIE - Cristian Ţopescu, peste patru decenii dedicate sportului românesc
CITEȘTE ȘI Nadia Comăneci după decesul lui Cristian Ţopescu: Astăzi este o zi tristă. Mulţumesc, Cristian pentru momentele minunate!

UPDATE Trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc, va fi depus joi, în Studioul 2 al TVR

Trupul marelui om de televiziune Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.

"Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români", se arată în comunicatul transmis de membrii CA al SRTv. 

Membrii Consiliului de Administraţie al SRTv sunt alături de colega lor, Christel Ungar Ţopescu, soţia omului de televiziune, şi de jurnalista Cristina Ţopescu, fiica comentatorului sportiv.

Cristian Ţopescu a murit la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

"Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viaţă am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţă e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona ! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult ! Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi va mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Şi-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puţin obosit, dar iubirea noastră şi poate şi a multora dintre voi îl vor ajuta să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul şi le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper !", a scris, luni, pe Facebook, Cristina Ţopescu, fiica fostului comentator sportiv.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.