Meteorologii au prelungit până miercuri dimineaţă atenţionarea cod galben de viscol pentru judeţele Caraş-Severin, Călăraşi şi Constanţa, unde rafalele de vânt vor depăşi 55 de kilometri pe oră, spulberând zăpada. În sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele trei judeţe vor fi până miercuri, la ora 10.00, sub avertizare cod galben, rafalele de vânt, care vor atinge 55-65 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră, viscolind şi spulberând zăpada.

Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa au fost, de luni seară, sub avertizare cod galben de viscol, pentru judeţul Mehedinţi fiind ridicată atenţionarea marţi, la ora 13.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o informare potrivit căreia, până miercuri, la ora 20.00, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea şi în sudul judeţelor Vrancea, Prahova şi Dâmboviţa, vântul va avea intensificări cu viteze de 40-50 de kilometri pe oră şi temporar 55-60 de kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

În Bucureşti, vântul va atinge la rafală 45-55 de kilometri pe oră şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab. 

În sudul şi sud-estul ţării vor fi ninsori slabe cantitativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.