Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa, valabilă de luni seară până marţi după-amiază şi au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt, care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit avertizării cod galben, de luni, ora 23.00, până marţi, la ora 14.00, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Călăraşi şi Constanţa rafalele de vânt vor depăşi 55-60 de kilometri pe oră şi temporar vor fi ninsori moderate cantitativ, viscolite. În sud-estul judeţului Constanţa vor fi precipitaţii mixte.

Meteorologii au emis şi o informare meteorologică potrivit căreia, de luni, ora 23.00, până miercuri, la ora 20.00, în sudul şi sud-estul ţării, vântul va avea intensificări cu viteze de 40-50 de kilometric pe oră, iar local în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Tulcea şi Vrancea rafalele vor depăşi 55-60 de kilometri pe oră.

În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi, temporar, ninsori slabe. 

În Bucureşti, vântul va atinge la rafală 40-50 de kilometri pe oră şi vor fi intervale de timp în care va ninge slab. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.