Meteorologii anunţă că, miercuri, între orele 8.00 şi 18.00, cea mai mare parte a ţării va fi sub cod galben de instabilitate atmosferică. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60...70 km/h, grindină şi averse torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, miercuri, între orele 8.00 şi 18.00, va fi cod galben în cea mai mare parte a ţării.

”În Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60...70 km/h, grindină şi averse torenţiale”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 25...30 l/mp şi local 40...60 l/mp, cu precădere în Oltenia şi în zona Carpaţilor Meridionali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.