Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a precizat că Prefectura Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în sector deoarece compania Romprest „a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipial de salubrizare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanţii companiei de salubrizare şi Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipial de salubrizare”, a scris Clotilde Armand, luni pe Facebook.
 
Edilul a mai spus că a acceptat compania de salubrizare „ceea ce noi am spus de aproape un an de zile şi a refuzat sistematic să priceapă, menţinând un şantaj ticalos: fără facturi umflate şi fără curăţenie fictivă. În caz contrar vom aveam din nou stare de alertă”.
 
Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1 pentru o perioadă de 15 zile, începând din 23 august, aşa cum a fost solicitat de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.