Circulaţia este resticţionată sâmbătă, între orele 09.30 şi 16.00, pe străzile din zona Palatului Parlamentului, pentru concursul de ciclism Bucharest Bike Break.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primii ciclişti care participă la cursa din zona Palatului Parlamentului vor pleca la ora 10.30, din alveola de la intrarea în Parcul Izvor, pe traseul Bulevardul Naţiunile Unite, strada Izvor, Piaţa Arsenalului, Calea 13 Septembrie, cu întoarcere în Piaţa Francofoniei, pe acelaşi traseu spre zona de start, unde este şi punctul de finish.

În timpul restricţiilor de trafic, şoferii pot circula pe rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie - Şoseaua Panduri - Bulevardul Geniului - Şoseaua Grozăveşti - Pasajul Basarab şi Splaiul Independenţei - Pod Cotroceni - strada Mircea Vulcănescu - strada Ştirbei Vodă - Calea Victoriei - strada Dem I. Dobrescu - Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Potrivit organizatorilor, câteva sute de ciclişti vor pedala sâmbata la Bucharest Bike Break. Concursul începe la ora 10.30 cu o primă cursă dedicata bicicletelor de strada. Cea de-a doua cursă se adresează deţinătorilor de biciclete de teren, startul urmând să fie dat sâmbătă la prânz.

La cele două curse s-au înscris atât amatori, cât şi profesionişti. Teodor Demetriad, fost sportiv de performanţă, este unul dintre campionii care va lua startul la Bucharest Bike Break. Lui i se alătură Leonard Barbu şi Estera Ana Maria, care a participat la 22 de curse în 2015, fiind declarată Queen of Road şi Queen of Mountain la două dintre aceste competiţii. Cei trei vor concura la Bucharest Bike Break la categoria Elite, dedicată profesioniştilor, au precizat organizatorii.

Cel mai în vârstă competitor la Bucharest Bike Break are 68 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.