Circulaţia trenurilor între România şi Ucraina prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vicşani, din judeţul Suceava, a fost oprită temporar, începând de luni, după ce terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean a fost deteriorat din cauza revărsărilor de apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii CFR au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei că terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean a fost deteriorat din cauza revărsărilor de apă, fapt pentru care circulaţia trenurilor între România şi Ucraina a fost sistată temporar, începând de luni, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani (cu specific feroviar).

În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră le recomandă oamenilor să utilizeze celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Ucraina.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, conducerea ITPF Sighetu Marmaţiei ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de Contact romano-ucrainean Porubne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.