Circulaţia la staţia de metrou Berceni, oprită marţi dimineaţă în urma unei alarme privind un colet suspect, a fost reluată, anunţă Metrorex, care precizează că alarma s-a dovedit falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metrorex precizează, într-un comunicat de presă, că în urma verificărilor făcute de echipele de intervenţie care acţionează conform procedurilor în astfel de cazuri s-a stabilit că alarma pentru coletul suspect s-a dovedit falsă. 

La ora 10.00, circulaţia a fost reluată, iar staţia Berceni a fost redeschisă.

Marţi dimineaţă, la ora 08.44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informaţia despre existenţa unui colet suspect, iar din motive de securitate a fost evacuată staţia Berceni, trenurile circulând numai până în staţia Dimitrie Leonida. 

Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeaşi staţie, iar dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifică pentru astfel de situaţii de urgenţă şi au anunţat echipele de intervenţie.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.