Circulaţia între staţiile de metrou Berceni şi Dimitrie Leonida se desfăşoară pe o singură linie în ambele sensuri, pe cealaltă linie fiind garate trenuri în tunel, din cauza temperaturilor scăzute, au declarat sâmbătă, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei Metrorex, care au precizat că traficul nu este afectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Magistrala 2 Berceni- Pipera, între Berceni şi Dimitrie Leonida, respectiv ultima şi penultima staţie, trenurile de metrou vor circula atât sâmbătă, cât şi duminică doar pe linia 2, în sistem pendulă.

Pe restul tronsonului Magistralei 2, circulaţia se desfăşoară normal.

“S-a implementat această măsura ca urmare a condiţiilor meteo, cu temperaturi foarte scăzute care impun gararea trenurilor în tunel astfel încât începând de luni 16 ianuarie2017, când se aşteaptă un flux mai mare de pasageri, circulaţia să se poată desfăşura la capacitate maximă, cu toate trenurile”, au precizat reprezentanţii Metrorex. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.