Circulaţia este restricţionată, marţi, până în jurul orei 17.00, pe austoastrăzile Bucureşti – Piteşti şi Deva - Sibiu, din cauza unor lucrări la carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti traficul este îngreunat pe banda a doua a sensului de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 23 şi 27, din cauza operaţiunilor de colectare a nisipului din zona mediană, care se vor desfăşura până în jurul orelor 17:00.

De asemenea, pe Autostrada A1 Deva - Sibiu circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă a sensului de mers Sebeş către Sibiu, la kilometrii 304+100 de metri şi 292+600 de metri, pentru lucrări de reparaţii la bordurile podurilor şi de curăţare a zonei mediane, astăzi, până în jurul orelor 17:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.