Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune că 64 de echipe operative formate din poliţişti şi procurori lucrează pentru identificarea autorilor violenţelor de la mitingul de vineri seară din Piaţa Victoeiei. Ea a spus că este o activitae compelexă şi se derulează cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmare a violenţelor de aseară, Poliţia Română împreună cu procurori Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ai Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 lucrează pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în faptele de ultraj, tulburarea ordinii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţilor şi distrugere” a declarat Carmen Dan.

 Ministrul de Interne a precizat că peste 60 de echipe operative lucrează pentru identificarea persoanelor care au provocat violenţele din Piaţa Victoriei.

"Sunt constituite 64 de echipe operative care în baza imaginilor şi fotografiilor avute la dispoziţie vor identifica aceste persoane responsabile. Este o activitae complexă şi se derulează cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, fiind vorba de multe ore de imagini care trebuie vizualizate”, a adăugat ministrul Afacerilor Interne. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.