Aproape 7.000 de candidaţi susţin sâmbătă proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 1.900 de locuri de agenţi de ordine publică din Poliţia Română, cea mai mare concurenţă înregistrându-se pentru un post dintr-o comună gorjeană, pentru care candidează 25 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 6.999 de candidaţi rămaşi în cursă trebuie să se prezinte la sediul centrului zonal unde au fost repartizaţi începând cu ora 9.15, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 10.00, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport.

În sală, candidaţii vor avea asupra lor doar documentul de identitate şi pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea, se precizează în comunicat .

De asemenea, nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Proba scrisă urmează să fie susţinută în fiecare dintre cele cinci centre zonale, la care au fost arondate unităţile teritoriale unde s-au înscris candidaţii, după cum urmează:

- Bucureşti: Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”;

- Câmpina: Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr”;

- Iaşi:  Universitatea “Gheorghe Asachi”  şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”;

- Cluj-Napoca: Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan”, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu”,  Liceul Teoretic “Avram Iancu”,  Liceul Tehnologic nr. 1;

- Slatina: Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor “Nicolae Golescu”,  Colegiul Naţional “Ion Minulescu”,  Colegiul Naţional Vocaţional “Nicolae Titulescu”. 

Pentru a afla sala de concurs, candidaţii sunt rugaţi să consulte site-ul Poliţiei Române www.politiaromana.ro secţiunea ,,Carieră” - ,,Posturi scoase la concurs”, se mai arată în comunicat.

Înaintea ultimei etape de concurs, cea mai mare concurenţă pe un singur loc se înregistrează în judeţul Gorj.

Astfel, 25 de candidaţi îşi doresc să devină agent de ordine publică la postul de Poliţie din comuna Samărineşti, 23 concurează pentru postul din comuna Logreşti, iar 22 pentru postul din comuna Borăscu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.