Salvamontiştii din Râşnov intervin, sâmbătă seară, pentru acordarea de sprijin unei persoane cu apendicită, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru evacuarea pacientului, Anterior, salvamontiştii au participat la o operaţiunea de peste şapte ore pentru salvarea a doi turişti blocaţi pe un traseu închis din cauza zăpezii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii din Râşnov au fost solicitaţi, sâmbătă, de către o persoană care acuză o criză de apendicită.  

”În acest moment, salvamontiştii râşnoveni se află alături de persoana care a solicitat ajutor şi se aşteaptă un elicopter SMURD pentru evacuarea în siguranţă”, au precizat salvamontiştii. 

Anterior, aceştia au avut o intervenţie care a durat mai bine de şapte ore.  

Salvatorii montani au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea a două persoane blocate în munţii Bucegi, pe traseul Tache Ionescu, care face legătura între cabana Diham şi cabana Mălăieşti. 

”Cei doi turişti erau blocaţi pe un traseu care este închis, din cauza zăpezii. Recomandarea salvamontiştilor este să nu vă aventuraţi pe traseele care sunt închise şi să purtaţi doar echipamente corespunzătoare”, au mai precizat autorităţile.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.