O învăţătoare din Bistriţa-Năsăud este acuzată de mai mulţi părinţi că i-ar lovi pe copii şi le-ar vorbi urât, o comisie din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean urmând să se deplaseze în zonă şi să verifice dacă aceste acuzaţii se confimă sau nu. Până acum, pe numele cadrului didactic respectiv nu au mai existat asemenea acuzaţii. Totodată, Poliţia a început o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, şase părinţi au depus săptămâna trecută o sesizare la nivelul instituţiei, reclamând faptul că o învăţătoare de la unitatea şcolară din Piatra Fântânele le-ar vorbi urât copiilor şi i-ar lovi.

O comisie din cadrul instituţiei, împreună cu psihologi, se va deplasa în cursul zilei de marţi la Piatra Fântânele pentru a sta de vorbă cu cei implicaţi şi pentru a analiza situaţia reclamată.

Învăţătoarea predă pentru 16 copii, aceştia fiind în clasele I-IV.

ISJ Bitriţa Năsăud a precizat că învăţătoarea nu a fost acuzată până acum de asemenea practici, deşi nu se află în primul an cde predare în localitatea Piatra Fântânele.

De asemenea, mai mulţi părinţi au sesizat şi Poliţia de aceste aspecte, oamenii legii începând verificările în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.