Peste 334.000 de alegători au votat în primă oră de la deschiderea urnelor, prezenţa la nivel naţional fiind de 1,82%, cel mai mare procent fiind înregistrat în judeţul Teleorman, 3,25%, în timp ce în Bucureşti este cea mai mică prezenţă din ţară, de sub 1%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), până la ora 8.00 au votat 334.724 de persoane. Cea mai mare prezenţă în prima oră de la deschiderea urnelor se înregistrează în judeţele Teleorman, Olt, Călăraşi, cu o prezenţă de peste 3% din numărul de alegători.

Cea mai mică prezenţă la vot este până la ora transmiterii acestei ştiri în judeţele Cluj, Covasna, Harghita, Timiş - sub 1,4%.

În municipiul Bucureşti se înregistrează cea mai mică prezenţă din ţară, de 0,88%.

Peste 18.000 de secţii de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, în toată ţara, la urne fiind aşteptaţi 18.320.473 de români cu drept de vot pentru a-şi alege primarul, dar şi consilierii locali şi judeţeni, urmând ca votul să se încheie la ora 21.00. La acest scrutin, vor putea să îşi exercite votul doar cei care se află duminică în localităţile de domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.