Câteva zeci de angajaţi ai cluburilor din Mamaia, respectiv barmani, ospătari, agenţi de securitate, manageri, au fost instruiţi cu privire la acordarea unor măsuri de prim-ajutor în anumite situaţii de criză cauzate de consumul de droguri şi recunoaşterea simptomelor celor care sunt în astfel de cazuri, anunţă Agenţia Naţională Antidrog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Agenţiei Naţionale Antidrog, angajaţii cluburilor din Mamaia au fost instruiţi de către o echipă a Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) din Constanţa, compusă din formatori autorizaţi şi medic specialist, care le-au vorbit cursanţilor despre simptomele prin care se poate recunoaşte o persoană intoxicată cu droguri, despre semnele avute în cazul supradozei şi despre recomandările pentru reducerea riscurilor.

De asemenea, personalul angajat în cluburile din Mamaia, respectiv barmani, ospătari, agenţi de securitate, manageri, a fost instruit cu privire la acordarea de prim-ajutor în cazul persoanelor intoxicate cu droguri.

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antridrog spun că vor continua acest gen de activităţi de instruire, pentru informarea tuturor angajaţilor cluburilor din staţiunea Mamaia, precum şi a celor implicaţi în evenimentele muzicale de amploare de pe litoralul românesc, în scopul dobândirii unor deprinderi cu privire la modalităţile de intervenţie în anumite situaţii de criză cauzate de consumul de droguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.