Un bărbat de 37 de ani a fost împuşcat, vineri, în zona coapsei, de poliţiştii bucureşteni care l-au surprins în flagrant în timp ce spărgea un apartament. Înainte de a fi rănit, bărbatul a folosit un spray lacrimogen împotriva agenţilor şi l-a lovit pe unul dintre ei, în încercarea de a fugi, anunţă Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii bucureşteni au prins, vineri, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, recent liberat din penitenciar, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un apartament, potrivit Poliţiei Capitalei.

Agenţii au fost sesizaţi de o femeie, prin intermediul Serviciului de Urgenţă 112, cu privire la faptul că bărbatul a spart uşa unui apartament dintr-un bloc situat în Strada Haiducului din Sectorul 6.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul în cauză în interiorul apartamentului. El a folosit împotriva agenţilor un spray iritant-lacrimogen şi a încercat să fugă. Poliţiştii au plecat în urmărirea lui şi, pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, a fost executat foc în zona inferioară a corpului acestuia, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Deşi a fost rănit în zona coapsei, bărbatul a continuat să fugă, fiind ulterior imobilizat. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, mai arată Poliţia Capitalei.

Asupra bărbatului fiind identificate mai multe bunuri şi valori, potrivit poliţiştilor.
   
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 continuă cercetările în acest caz, pentru tâlhărie calificată şi ultraj, mai precizează poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.