Martori la prăbuşirea avionului MiG 21 - LanceR sâmbătă, în apropierea Bazei Aeriene Borcea, în timpul unui show aviatic, spun că, dacă pilotul se catapulta, avionul îşi continua drumul spre public şi "ar fi fost jale", iar toţi cei prezenţi acolo ar trebui să îi aducă un omagiu pilotului decedat în urma accidentului. Comentariile, preluate de MApN, însoţesc un videoclip în memoria pilotului, locotenent-comandorului Florin Rotaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă pilotul se catapulta, avionul îşi continua drumul spre public şi ar fi fost jale.... Un om deosebit care a făcut sacrificiul suprem.... Am fost acolo... A fost un erou... Condoleanţe!”, transmite Ştefan Leau, unul dintre participanţii la eveniment.

De asemenea, o altă participantă spune că toţi cei prezenţi ar trebui să îi mulţumească pilotului şi să îi aducă un omagiu.

„Cred că toţi cei care am luat parte la acest show ar trebui să îi mulţumim şi să îi aducem un omagiu! Mulţumesc, eroul nostru! Dumnezeu să aibă grijă de tine aşa cum şi tu ai avut grijă de noi azi! Condoleanţe familiei”, transmite Andreea Baranga.

Postarea cu mesajele celor doi este însoţită de un videoclip in memoriam, în care sunt prezentate secvenţe din timpul zborurilor locotenent-comandorului Florin Rotaru.

Un MiG-21 LanceR s-a prăbuşit sâmbătă în timpul unui show aviatic la Baza Aeriană Borcea. Pilotul avionului a murit. El avea 36 de ani şi era pilot-şef în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă, Baza 86 Aeriană Feteşti. MApN a înfiinţat o comisie tehică pentru a stabili cauzele accidentului, iar zborurile de instrucţie cu astfel de avioane au fost oprite. De asemenea, MApN a sesizat parchetul Militar. Pilotul decedat avea 400 de ore de zbor din care 250 erau cu MiG - 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.