Aproape 600 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti, care au dat peste 4.700 de amenzi într-o singură zi, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma unei acţiuni organizate vineri, poliţiştii au constatat 52 de infracţiuni şi au aplicat 4.705 de amenzi la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Dintre sancţiunile aplicate, 420 au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 37 pentru neacordarea priorităţii de trecere autovehiculelor, 403 pentru nerespectarea obligaţiei de a purta centura de siguranţă şi 199 pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului, fără dispozitiv de tip "mâini libere”.

De asemenea, 1.587 de amenzi au fost aplicate pietonilor, iar alte 21 şoferilor care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost reţinute 585 de permise de conducere şi 117 certificate de înmatriculare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.