Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai şi peste 5.500 au fost amendaţi, dintre care 1.860 pentru că au condus cu viteză şi 17 pentru că s-au urcat băuţi la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii care asigură ordinea în minivacanţa de 1 Mai au intervenit, vineri, la peste 2.700 de solicitări şi au făcut aproximativ 550 de acţiuni şi controale, în urma cărora au prins în flagrant delict 119 persoane, au depistat 15 persoane urmărite şi alte 51 suspectate de comiterea unor infracţiuni, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Română.

Echipajele de poliţie aflate pe drumuri naţionale au amendat 5.583 de şoferi, dintre care 1.860 pentru conducere cu viteză excesivă şi 17 pentru s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice,  fiind retrase şi 143 de certificate de înmatriculare.

Dintre şoferii amendaţi, 440 au rămas şi fără permise, 108 dintre aceştia fiind prinşi conducând cu viteză, iar alţi 20 fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai au fost date peste 7.000 de amenzi, în valoare de peste 2,4 milioane de lei, dintre care 959 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi 196 pentru activităţi comerciale ilicite.

Peste 10.000 de poliţişti asigură ordinea în minivacanţa de 1 Mai. Echipajele de la rutieră sunt pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale cu peste 300 de radare, iar traficul în zonele cele mai intens circulate este supravegheat şi dintr-un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.