Agenţia Naţională de Intergritate (ANI) a constatat că Mariana Georgescu, directorul Direcţiei Comunicare şi Relaţii Internaţionale de la Primãria Sectorului 2, nu poate justifica peste un million de lei şi a cerut comisiie de specialitate de la Curtea de Apel Bucureşti să verifice averea dobândită de aceasta de când ocupă funcţia publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANI, există o diferenţă nejustificată de 1.055.755,19 lei între averea dobânditã şi veniturile realizate în perioada exercitãrii funcţiei publice de cãtre Mariana Georgescu, director la Direcţia Calitate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Primãriei Sectorului 2.

Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, va verifica, la solicitarea ANI, averea Marianei Georgescu şi veniturile obţinute de aceasta în perioada exercitãrii funcţiei publice.

Mariana Georgescu a fost informatã despre evaluare şi  despre existenţa diferenţelor semnificative între averea acesteia şi veniturile realizate, iar aceasta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, a precizat ANI.

Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2015, Mariana Georgescu nu deţine terenuri, apartamente sau case, nici bujuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depăşească 5.000 de euro. Ea nu are bani în conturi, depozite bancare sau în fonduri de investiţii care să depăşească 5.000 de euro, nici plasamente sau investiţii directe şi nici alte active care să îi aducă alte venituri.

Mariana Georgescu are un autoturism Kia Cerato, din 2005, pe care l-a cumpărat în leasing, iar din 2008 are de plătit, până în 2033, un împrumut bancar de 40.000 de euro.

Din salariul de director executive al Direcţiei Calitate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale din Primãria Sectorului 2, Mariana Georgescu a obţinut, în anul fiscal anterior declaraţiei de avere, 40.526 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.