Gabriela Vrânceanu Firea are peste 40% din voturile electoratului bucureştean, potrivit unor estimări de partid, ea fiind urmată de Nicuşor Dan cu circa 25%, în timp ce candidatul PNL, Cătălin Predoiu, ar obţine aproximativ jumătate din voturile lui Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din estimările principalelor partide, clasamentul pe Bucureşti este Firea, Dan, Predoiu, Turcescu, candidatul PSD având în jur de 42%, iar Nicuşor Dan se poziţionează la circa 25%.  În plus, conform estimărilor partidelor, şi USB s-ar clasa pe locul doi la votul politic în Capitală, în timp ce atât Cătălin Predoiu, cât şi liberalii au sub 15%. 

Robert Turcescu, candidatul PMP, ar avea 6%.

Conform informaţiilor vehiculate în mediile politice, până la această oră PSD ar avea şanse să câştige toate primăriile de sector, fiind disputate încă în ultimele ore de vot primăriile de la sectorele 2 şi 5.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.