Viceprimarul USR al Sectorului 6 Mihaela Ştefan a anunţat că va demara un proiect de instalare de panouri fotovoltaice pe unităţile de învăţământ din sector şi pe centrele sociale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Clădirile publice sunt printre cei mai mari consumatori de energie! De aceea am demarat un amplu proces de instalare de panouri fotovoltaice pe unităţile de învăţământ din sector dar şi pentru centrele sociale! Astfel, creşele Pinocchio şi Harap Alb au fost deja dotate cu panouri şi am prevazut sume de bani în buget pentru dotarea altor centre în 2023! Susţinem energia verde şi soluţiile sustenabile pentru viitorul copiilor noştri”, a scris Mihaela Ştefan, vineri pe Facebook.
 
Ea a menţionat şi alte clădiri unde au fost montate panouri fotovoltaice: „- Grădiniţa 274, corpul nou de clădire ridicat de la zero; - After School-ul de la Şcoala 117, construit din temelii şi recepţionat; - Şcoala 59; -Şcoala 197;  -Şcoala “Adrian Păunescu”; - Scoala “Sfinţii Constantin şi Elena”; - Şcoala “Sfântul Andrei”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.