Incendiul din Delta Dunării, izbucnit luni seara, se manifestă, marţi dimineaţa, cu o intensitate scăzută, într-o zonă inundabilă, pompierii reuşind să oprească extinderea focarelor către gospodării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că pompierii s-au retras în cursul nopţii, după ce au reuşit extinderea focarelor. 
“În jurul orei 01:00 pompierii din cadrul Pichetului Crişan s-au retras din dispozitiv, reuşind să oprească extinderea focarelor către gospodăriile din apropiere. În acest moment incendiul se manifestă într-o zonă inundabilă cu o intensitate scăzută”, a transmis ISU Tulcea. 
Sursa citată a menţionat că suprafaţa afectată este de aproximativ 150 de hectare. 
 
Pompierii de la Crişan au intervenit, luni seara, cu două ambarcaţiuni pentru limitarea unui incendiu de vegetaţie care se manifesta în apropiere de Sulina. 
 “Incendiul a fost monitorizat de către agenţii ARBDD din zona de interes, iar în urma evaluării, până la acest moment nu există pericolul de extindere, acesta manifestându-se într-o zona inundabilă. Cinci subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan asigura măsuri de protecţie în caz de necesitate la locuinţele aflate în apropierea focarelor dar şi pentru a monitoriza şi a împiedica răspândirea incendiului peste canalele ce îl delimitează”, a transmis ISU Tulcea, luni seara.  
Sursa citată a menţionat că incendiul se dezvolta în zona Canalului Bărbosu intersecţie cu Canalul Cardon cu extindere către Mila Marină 2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.