Echipa germană Borussia Dortmund a învins miercuri, în deplasare, scor 2-1, formaţia FSV Mainz, cu un gol marcat în minutul 90+3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe MEWA Arena a început în forţă, cu primele zece minute foarte intense. Gazdele au deschis scorul prin Jae-sung Lee, în minutul 2, dar Borussia a egalat foarte repede, în minutul 4, prin Julian Ryerson. A urmat ocazia lui Youssoufa Moukoko, din minutul 8, când portarul Dahmen a avut o intervenţie salvatoare. Primele 13 minute au adus numai puţin de patru şuturi pe poartă, din care trei au fost ale oaspeţilor.

Atacurile au continuat de o parte şi de cealaltă, Anton Stach (Mainz) ratând o ocazie mare în minutul 88, dar partida s-a încheiat cu victoria Borussiei. Giovanni Reyna a înscris golul decisiv în minutul 90+3, la un corner. Reyna se află la al doilea meci consecutiv în care marchează golul victoriei pentru Borussia Dortmund.

Borussia a urcat pe locul 3, cu 31 de puncte, la cinci puncte de liderul Bayern Munchen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.