Echipa de baschet masculin SCM Timişoara a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia poloneză MKS Dabrowa Gornicza, scor 93-86 (45-32), în manşa tur din sferturile de finală ale Alpe Adria Cup, o competiţie oficială cu formaţii preponderent din centrul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida retur va avea loc în deplasare, în 7/8 februarie, pentru un loc la Turneul Final Four, programat între 14-16 martie.

Câştigătoarea dublei Timişoara / Gornicza se va duela în semifinale cu învingătoarea din dubla BC Komárno / GKK Šibenka.

SCM Timişoara s-a calificat în sferturi, după ce a încheiat grupa D pe primul loc, în urma rezultatelor: 88-63 şi 92-65 cu croaţii de la KK Zabok, 103-97 şi 99-74 cu formaţia slovenă KK Rogaska, 106-72 şi 88-95 cu slovacii de la Spisski Rytieri.

La startul Alpe Adria Cup din acest sezon s-au aflat formaţii din Croaţia, Austria, Slovacia, Cehia, Slovenia şi Polonia, precum şi România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.