Două loturi de figurine de ciocolată cu lapte au fost retrase din hipermarketurile Cora întrucât ar putea conţine bucăţi de plastic, clienţii care le-au cumpărat fiind sfătuiţi să le returneze, potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

(Ştire corectată. Iniţial, ANSVSA a menţionat prezenţa unor bucăţi de metal în figurinele de ciocolată, ulterior, informaţia fiind modificată)

Potrivit ANSVSA, din cauza posibilei prezenţe a unor bucăti mici de plastic în produs, SC Firenze Com S.R.L a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor loturi de figurine de Crăciun din ciocalată fină cu lapte, produse de Heilemann & Viba, Germania. Figurinele retrase au 100 de grame, respectiv 10 grame.

Persoanele care au cumpărat aceste produse, vândute în hipermarketurile Cora, trebuie să nu le consume şi să le returneze magazinului până în 10 februarie, în baza bonului fiscal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.